Current Page: 1 of 1
Results 1 - 6 of 6
20 days ago
Pisco
Hi Otomatic, Note ++ is the version I downloaded today (7.5.9) ? How do I install Wampserver at the root of a partition? When I installed WAMP I just followed the wizard assistant. Regarding Item 9, Shall I delete the # symbol on host file? What's exactly ask me to do on note 2 from the troubleshooting tips (Explorer, right-click on "C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts",
Forum: WampServer English
20 days ago
Pisco
Hi, I am trying to install Wamp server and I am using the Troubleshoot list as a guidance. I am stuck on some items and I would like to get some piece of advice on that. In item 9 when I open host file I see this: # 127.0.0.1 localhost ::1 localhost On item 9, it says I should delete any # symbol. I opened host using Notepad but it seems that is an older version so I can't delete anything,
Forum: WampServer English
21 days ago
Pisco
Hi Otomatic, I downloaded this version: All Visual C++ Redistribuable Packages (x86_x64) (32 & 64bits). I had to install them one by one. There weren't any automatic setup. Some, I couldn't install them. It didn't show me any error only pointed out that another new version was already installed and I had to fix it. Unfortunately, it didn't give any reference so no clue.I deleted all VC++ pa
Forum: WampServer English
21 days ago
Pisco
Hi, Apologise for not coming back to you quicker. I appreciate a lot your help. The reason I tried the Youtube' tutorials was that I was looking some kind of guidance before I decided to seek help in this forum. I just didn't think I would be answered so soon. I'm following your advise: I downloaded the VC++ packages from the link you passed me. I also verified the VC++ packages using the Check
Forum: WampServer English
23 days ago
Pisco
Hi Otomatic, Thanks for your answer although I managed to sort it, or at least, WAMP is running so far. My problem now is I can't log in to my WordPress Admin Dashboard. It never has been directly through WAMP. I named my wordpress database 'mysite' but when I click this folder located in the WAMP landing page under 'Your Profject',it shows me this: message.ERR_CONNECTION_TIMED_OUT If I
Forum: WampServer English
29 days ago
Pisco
Hi guys, I recently downloaded WAMP. I installed it on my WIN10 and I had lots of problems. The icon is green but I can't connect to my local host. It shows me a white page with the message; HTTP ERROR 404 page not found. To turn the icon green I changed ports in Apache going to Wamp server -> Apache -> httpd.conf using 8080 instead of the default 80. I also downloaded the last version o
Forum: WampServer English
Current Page: 1 of 1