Pages: Previous12345Next
Current Page: 4 of 5
Results 91 - 120 of 124
12 years ago
sTimulated
stevenmartin99 Wrote: ------------------------------------------------------- > but if you need to run php4 and php5 at the same > time.. we will need to use .php4 for php4 files Any joy trying to fix this steven?
Forum: WampServer English
12 years ago
sTimulated
email sent oops disregard ID and pass sent from wrong pc lol gimme 2 ok new codes sent from correct pc
Forum: WampServer English
12 years ago
sTimulated
stevenmartin99 Wrote: ------------------------------------------------------- > Do you mean at the exact same time? > > The quote you posted is about have two of the same > version install but using different settings > > > > Is always been possible to run two versions of php > at the exact same time but this involves changes > to apahe configuration.
Forum: WampServer English
12 years ago
sTimulated
Hey Guys I've been running the 'unofficial' wamp64 v1.0 for ages with no problems. Just installed latest version,2.2 now,fresh. I assume the old 'how to' files are still relevant? Anyway I digress. Before it was not possible to run php4 with php5 together,is this now possible? Reason I ask is that it seems it's now possible to run 2 instances of php....... "2. Is it possibl
Forum: WampServer English
13 years ago
sTimulated
stevenmartin99 Wrote: ------------------------------------------------------- > U shud have told skype not to use port 80 in skype > settings. > > As for upgrade... Just install the addons from my > unofficial build. > > If u install new mysql it won't have the DBS u > made so you will need to export them and import > them again using phpmyadmin. U can use
Forum: WampServer English
13 years ago
sTimulated
I too have/had this problem. I can log in to the console with the password I made for 'root' but not with the password I made for a new user? It's not a big deal now as I can actually log in,maybe you can try that? On a side note is it possible to log in with the users password instead of root's password?
Forum: WampServer English
13 years ago
sTimulated
Thanks again Steve That did the trick.
Forum: WampServer English
13 years ago
sTimulated
Cheers Steve But what am I changing in wampmanager.tpl ? Shall I copy/paste my wampmanager.tpl here ?
Forum: WampServer English
13 years ago
sTimulated
I'm getting this error again I'm pretty sure I know the answer but I don't know the fix. I used to run wamp on xp x86,I now use xp x64. I use my wamp folder from my old XP x86 install. The root to opera has changed from "C:\Program Files" to "C:\Program Files (x86)" I thought I'd found the answer by changing the lines in wampmanager.ini but when I start wamp agai
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
yfastud Wrote: ------------------------------------------------------- > install same wamp version, then just copy your old > wamp folder to overwrite new wamp folder I'm not sure this is totally correct? I tried this once and it did not work. I think that your pc has to be named exactly like it was for the old wamp for it to work? I had a wamp installation on a pc that was n
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
I use DD-WRT in my Linksys and have no problems. If I type my IP in the address bar My website pops up. I have not needed to open port 80 in my windows firewall. You need to tell the internet where your IP is. This means by DNS or by telling your domain name host. Have you set up your virtual Host file? The guides you have been directed to are marvelous. They worked for me and countles
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
Hi Steve and thanks for the Help I only ever use opera and of course we all have to have IE. File emailed.
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
When I click on wampserver icon in taskbar,then localhost,phpmyadmin or SQLitemanager I get this error..... "Could not execute menu item(internal error) Could not execute run action: The system cannot find the path specified." I can navigate to ALL in my browser though? ://localhost/ ://localhost/phpmyadmin/ ://localhost/sqlitemanager/ My website is online and I have no
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
Try here 1st....
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
192.168.0.2 is your LAN IP. To find out your WAN IP go here....
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
@Nostradamus01 I'm a server/wamp noob and I followed the instructions and I have a working website and forum. How did you create a 'static' ip? Your isp will have either assigned you a static or dynamic. Have you done the dyndns?... If you have a dynamic it will change all the time you login to your isp. Are u using your lan ip? Find out your real outside ip here....
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
#1 - Can't create/write to file 'C:\xampp\tmp\#sqlf8c_4_2.MYI' (Errcode: 2) I thought you installed wamp?
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
Thekiller Wrote: ------------------------------------------------------- > Ok thank you I did the same thing in the tutorial > when I try to go to phpmyadmin there's a warning > msg > > The configuration file now needs a secret > passphrase (blowfish_secret). Read the Guide the whole way through...... Step 8
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
Test your openness here... Port 80 will be open when running wamp. I'm behind a router with a hardware firewall and I have not had ANY antivirus installed for the last 5yrs,you don't need it! Antivirus will slow your pc down and I have known antivirus to 'actually' trash a pc (I fix pc's,remove infections etc for a living). I also don't have a 3rd party firewall,I use windows own built in f
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
If it's on your own LAN have you tried 'remote desktop' ?
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
zadpe Wrote: ------------------------------------------------------- > My wamp server's IP is 10.1.61.253 when I Put > ....... it returns blank page or > nothing happens.... but when i put > [10.1.61.253] it comes to home page of wamp > > what will be a problem? > > I checked C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\host > it is ok > 127.0.0.1 localhost is ent
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
c2dan Wrote: ------------------------------------------------------- > You cannot expect your code to work by simply > updating the files to jpgraph. You may need to > update the code in your files that interact with > jpgraph. > > It is not possible to run multiple versions of > WAMP. I didn't think so on both counts but I had to ask Thanks
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
I've come across another problem. Comparing these 2... If you click on history graph or lap by lap graph one works one doesn't. I've researched into the problem. The graphs are made by jpgraph from here.. I'm presuming the author of the software used the PHP4 version which states that it won't run on PHP5. I've downloaded both versions,changed files,swapped files etc etc and g
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
TheG0D Wrote: ------------------------------------------------------- #Include conf/extra/httpd-vhosts.conf Should be.... Include conf/extra/httpd-vhosts.conf Delete the #
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
115. Backups
From the backup Guide....... BACKUPS As mentioned above, we only show the simplest method to backup, so we suggest you set your MySQL storage default type to MyISAM as follows: Open file my.ini in folder C:\wamp\bin\mysql\mysql5.0.xx and find this line: default-storage-engine=INNODB Now that we're on wap 2.0h and mysql 5.1.xx do we still need to do this? I don't see this line in my.in
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
Nice one c2dan that did the trick If your ever near Falkirk let me know so I can buy you a beer or 3 Thanks.
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
stevenmartin99 Wrote: ------------------------------------------------------- > or turn off warnings in php5 > > > in the php.in > > change > > error_reporting =E_ALL > > to > > error_reporting = E_ALL ~ E_NOTICE > > > its fully explain in the php.ini just above the > line u need to change.. > > then r
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
Thanks for trying to help. I tried that and it doesn't work Errors..... Notice: Undefined index: qualyfile in C:\wamp\www\stimulatedgaming\rfactorreport\src\index.php on line 33 I also tried enabling the register globals setting in PHP settings.
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
I have some software that works with PHP4. Unfortunately wamp and my forum use PHP5. Mostly the software works but it does generate a lot of errors. I can only see 2 ways of correcting my problem. 1:-Paying someone to alter the software to work with PHP5. 2:-Somehow configuring wamp to let ONLY the software use PHP4. I had installed PHP4 into a test enviroment and while the software
Forum: WampServer English
14 years ago
sTimulated
Many Thanks Guys I'm up and running again with hardly any problems. A couple of points........ Uninstall went fine,then deleted the wamp folder. Installed wamp2.0h,went fine. Imported sTimulated DataBase,went fine. Went to phpmyadmin,root with no password only user Redid JLBN guide,passworded roots,made new user with password-(then deleted both root users) Replaced new config.inc.
Forum: WampServer English
Pages: Previous12345Next
Current Page: 4 of 5