URL After / Missing
Posted by: Dingus (---.20-3.cable.virginm.net)
Date: January 24, 2021 01:18PM

Hi all.
I’ve just installed WAMP and moved my websites into WAMP.
Everything is working great with accessing the sites, so no questions about functionality.

What I find is if type any of my sites addresses the page name never shows in the URL.
For example www.site.com/page1 shows a www.site.com even after the page loads.

Is this normal in WAMP?

Options: ReplyQuote
Re: URL After / Missing
Posted by: Otomatic (Moderator)
Date: January 24, 2021 02:27PM

Hi,

This is a setting of the browser being used.

For example :

- with Chrome, it's right-click in the address bar then Always display the entire URLs

- with Mozilla : about:config then browser.urlbar.trimURLs to false

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wampserver 3.2.4 32 bit - Apache 2.4.46c - PHP 8.0.2…5.6.40 - MySQL 5.7.33 - MariaDB 10.5.9
Wampserver 3.2.4 64 bit - Apache 2.4.46c - PHP 8.0.2…5.6.40 - MySQL 5.7.33/8.0.23 - MariaDB 10.5.9
PhPMyadmin 5.0.4 - MysqlDumper 1.24.5
on W10 and W7 Pro 64 bit
Documentation Apache - Documentation PHP - Documentation MySQL - Wampserver install files & addons
« Ce n'est pas parce qu'ils sont nombreux à avoir tort, qu'ils ont forcément raison. Coluche »
« It's not because they are many to be wrong, they are necessarily right. Coluche »

Options: ReplyQuote
Re: URL After / Missing
Posted by: Dingus (---.20-3.cable.virginm.net)
Date: January 25, 2021 06:50PM

Thanks for the input Otomatic.

Been in discusions with my domain host. After lots of "No, no. Not our fault". They agreed to reset their IP. (What they said) and it's started working fine.
hope this helps others.

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.