Worked yesterday, not today
Posted by: svenkelsey11 (---.hsd1.nh.comcast.net)
Date: May 27, 2020 05:50AM

I installed wampserver yesterday and made a php file that worked on localhost. I turned on my computer this morning and the icon in the system tray was red and nothing worked. I tried everything I've seen online and notheing helped. Thanks

Options: ReplyQuote
Re: Worked yesterday, not today
Posted by: Otomatic (Moderator)
Date: May 27, 2020 08:59AM

Hi,

Please READ (and answer) BEFORE YOU ASK A QUESTION

What are the results of:
Right-Click -> Tools -> Check state of services

Right-Click -> Tools -> Test Port 80

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wampserver 3.2.2 32 bit - Apache 2.4.43 - PHP 7.4.7/7.3.19/..../5.6.40 - MySQL 5.7.30 - MariaDB 10.4.12
Wampserver 3.2.2 64 bit - Apache 2.4.43 - PHP 7.4.7/7.3.19/..../5.6.40 - MySQL 5.7.30/8.0.20 - MariaDB 10.4.12
PhPMyadmin 5.0.2 - MysqlDumper 1.24.5
on W10 and W7 Pro 64 bit
Documentation Apache - Documentation PHP - Documentation MySQL - Wampserver install files & addons
« Ce n'est pas parce qu'ils sont nombreux à avoir tort, qu'ils ont forcément raison. Coluche »
« It's not because they are many to be wrong, they are necessarily right. Coluche »

Options: ReplyQuote
Re: Worked yesterday, not today
Posted by: svenkelsey11 (---.hsd1.nh.comcast.net)
Date: May 27, 2020 09:30AM

I didnt' do anything. It solved itself.

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.