Blank page coming while clicking phpmyadmin
Posted by: archit0020 (112.196.188.---)
Date: March 04, 2017 11:57AM

WAMP = 3.0.6 32 bit
Apache = 2.4.23
PHP - 5.6.25
MySQL - 5.7.14
OS = WIN 7 SP1





Hi

I have a problem with the Wampserver as it shows Green in color ( both the server is running) despite phpmyadmin page shows blank when click on the icon.

When click on Localhost icon for wampserver icon in system tray, it works fine for me but none other option is working.

I have also checked the port for my apache, it shows using by wampserver. despite several attempts , i am not getting database page for phpmyadmin.

i am using wampserver 3.0.6 and i am beginner and learning this all from Youtube and wordpress Tutorial.

I would appreciate if your could help me to resolve the issue and requesting to guide me step by step.

Thanks
Archit



Edited 2 time(s). Last edit at 03/04/2017 12:19PM by archit0020.

Options: ReplyQuote
Re: Blank page coming while clicking phpmyadmin
Posted by: Otomatic (Moderator)
Date: March 05, 2017 10:29AM

Hi,

TROUBLESHOOTING TIPS

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wampserver 3.1.1 32 bit - Apache 2.4.29 - PHP 7.1.11/7.0.25/5.6.32 - MySQL 5.7.20 - MariaDB 10.2.9
Wampserver 3.1.1 64 bit - Apache 2.4.29 - PHP 7.1.11/7.0.25/5.6.32 - MySQL 5.7.20 - MariaDB 10.2.9
PhPMyAdmin 4.7.5 - MysqlDumper 1.24.5
on W10 and W7 Pro 64 bit
Documentation Apache - Documentation PHP - Documentation MySQL - Wampserver install files & addons
« Ce n'est pas parce qu'ils sont nombreux à avoir tort, qu'ils ont forcément raison. Coluche »
« It's not because they are many to be wrong, they are necessarily right. Coluche »

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.