Current Page: 1 of 1
Results 1 - 4 of 4
18 years ago
gammada
No! The only add-ons I ever did installed are: Apache2 Optimizer PHP 4.3.1 and that's it. Do you think that if I uninstall, delete each file and folder left manually and then deleting any reference from the registry manually might help me overcome this? Do I risk anything by deleting keys referring to WAMP on my system's registry?
Forum: WampServer English
18 years ago
gammada
Nope. There is no htaccess files in the root. The 'herman' directory was deleted when I did the uninstall/ reinstall process, although, apparently some config files were kept. As for mod-rewrite, I don't think am using it since I don't know what it is or what it does! ;o) Any recommendations?
Forum: WampServer English
18 years ago
gammada
This is my Apache error log. Apache/2.0.58 (Win32) PHP/5.1.4 configured -- resuming normal operations Server built: Apr 29 2006 17:47:10 Parent: Created child process 3632 Child 3632: Child process is running Child 3632: Acquired the start mutex. Child 3632: Starting 250 worker threads. File does not exist: C:/wamp/www/favicon.ico File does not exist: C:/wamp/www/'.$rep.', refe
Forum: WampServer English
18 years ago
gammada
I've been running and using Wamp for a while and everything worked flawlessly until yesterday. I manually started Wamp but I was unable to access my localhost due to an error. I assumed this had to do with some incompatibility due to the ever-increasing patches and fixes that windows installs all the time, so proceeded to remove my installation and download and install the latest version but upo
Forum: WampServer English
Current Page: 1 of 1