Pages: 12Next
Current Page: 1 of 2
Results 1 - 30 of 49
3 months ago
ciprianmp
I have the same issue. I am trying to reach my website from internet, but I don't anyone to actual access the index file of wampserver. I have these virtual hosts defined: # Virtual Hosts # <VirtualHost *:80> ServerName localhost ServerAlias localhost DocumentRoot "${INSTALL_DIR}/www" <Directory "${INSTALL_DIR}/www/"> Options +Indexes +Inclu
Forum: WampServer English
8 months ago
ciprianmp
That must be it then, as before updating my server was put online. Will check when I get home. Thank you!
Forum: WampServer English
8 months ago
ciprianmp
Yes Otomatic, but the app crashes reporting missing file. Only after I put it back, wampserver could start (the tray app crashes). I am talking about the 3.2.0 updated version, not the clean install. PS: I send you the updated Romanian language pack in a second.
Forum: WampServer English
8 months ago
ciprianmp
Just a small glitch: On first start up after update, images_on.bmp was missing (removed by installer). After I copied it from a backup, everything worked fine.
Forum: WampServer English
8 months ago
ciprianmp
Big thanks to Maximus23 and you Otomatic! It sounds like a great achievement from what you describe, well done! On the other hand, the winamp_update_3.2.0 installers have not been uploaded on sourceforge yet, for us to try the new features. Will they be available soon for download? Thank you!
Forum: WampServer English
1 year ago
ciprianmp
Following up on your issue, I only had that problem with the new phpmyadmin4.8.4. Disabling the zend_extention in did fix it for me too. Thank you Otomatic! ;zend_extension="D:/wamp/bin/php/php7.3.0/zend_ext/php_xdebug-2.7.0beta1-7.3-vc15-x86_64.dll"
Forum: WampServer English
2 years ago
ciprianmp
Oto, just to understand, this procedure works for upgrading to a new version of MySQL, then you can keep the entire db outside the specific data folder, but there is no downgrading (like if you want to switch to an older version, for testing/dev purposes), right?
Forum: WampServer English
2 years ago
ciprianmp
Try not specifying the From: value. Try Reply-To instead. It is because the latest anti-spoofing measures most ISPs implemented (SPF):
Forum: WampServer English
3 years ago
ciprianmp
Hi, Check httpd.conf (open it from Wamp Tray Menu/ Apache) for the DirectoryIndex block. This is what I have there: # DirectoryIndex: sets the file that Apache will serve if a directory # is requested. # <IfModule dir_module> DirectoryIndex index.php index.php3 index.html index.htm </IfModule> It might be that your joomla index page has an extension not listed. A
Forum: WampServer English
3 years ago
ciprianmp
Arbu, sorry to intervene, but from what you describe, it seems to me you just downloaded a small add-on package and not the full installer. Check again and make sure you get the full installer (you can tell by the name and size of the file).
Forum: WampServer English
3 years ago
ciprianmp
I have updated the Romanian lang, how/where should I submit it? Some untranslated strings left over in the latest version 3.0.6 menus: - Empty logs - the word "logs" must be translated - Your Aliases - must be translated (it also misses a blue header like VirtualHosts has) - "Quick Admin" and "Made in France by ..." - it should better be translated Suggestio
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
Hi, Indeed, as Otomatic say, as soon as you put those 4 missing lines in httpd.conf, save it, exit Wamp and then restart it, the warning icons disappear. I always had them there but did't know what is wrong. Good catch, thanks. #LoadModule auth_form_module modules/mod_auth_form.so #LoadModule cache_socache_module modules/mod_cache_socache.so #LoadModule macro_module modules/mod_macro.so
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
Hi Oto, any 2.5 updates? All working great with 2.5.13 though! Merry Christmas and a Happy New Year 2015!
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
Hello Oto, Running the latest 2.5.13, I get this red warning on bottom of index.php: *** ERROR *** The PHP configuration loaded file is: C:/wamp25/bin/apache/apache2.4.9/bin/php.ini - should be: c:/wamp25/bin/apache/apache2.4.9/bin/php.ini or c:/wamp25/bin/php/php5.5.12/phpForApache.ini All those files are identical, anyway, and there seems to be no actual issue with running the server/ser
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
Done, thank you Oto! PS: I send you an email in a minute with some slight corrections (lang and refresh.php)
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
Thanks! I will send it after work. Which editor do you use for Franch lang files, to keep the diacritics in an ASCII encoded file? Is the Aestan Tray Menu a dead project? Cannot the development team get this suggestion for modernisation? Utf-8 come as a standard nowadays. Besides, some existing languages don't display properly because of this (eg Russian).
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
Superb. I upgraded to 2.5.12. Everything seem to work fine. I translated to Romanian, but the Wamp menu is not utf-8 enabled. If I use an asci encoded file for romanian.php, all diacritics are lost. So I use "utf-8 without bom". Can you change the menu to be utf-8 compatible? How can I send you the latinized version of the Romanian translation? It will be replaced with the utf tr
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
This sounds promising Oto. I will give it a try. Thank you!
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
Oto, I noticed two things: The main tutorial still has an extra ; left (at 4). And the french version (scroll down at 4a) is still not fixed. Both should be replaced with: { // Support de suppressLocalhost dans wampmanager.conf $myreplacesubmenuProjects .= 'Type: item; Caption: "'.$projectContents[$i].'"; Action: run; FileName: "'.$c_navigator.'"; Parameters: &qu
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
No Oto, it's great, it's good that we could hunt down one more bug Keep up the great work!
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
ciprianmp Wrote: ------------------------------------------------------- > With the latest wamp 2.5, running on vhosts, the tray icon is green and everything works fine, locally. > When I mouse over the icon, it says WAMPSERVER - server Offline and the bottom left menu says Put online. > If I click, the server restarts all services, turning green again, no problem, but it still has t
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
Ok, I debugged the error: refresh.php (original) contains at least one error (missing dot on line 36, probably extra ] on line 656 - after 2nd $projectContents): require($langDir.$wampConf['defaultLanguage'].'lang'); should be replaced with: require($langDir.$wampConf['defaultLanguage'].'.lang'); Then on line 656: $myreplacesubmenuProjects .= 'Type: item; Caption: "'.$project
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
Ok, I added php5.6.2.32 with edited php.ini, phpForApache.ini and wampserver.conf (I also put DO_NOT_DELETE_5.6.2.32.txt in the php root) I did the same for php5.3.29, 5.4.34, 5.2.18 and 5.6.2 (all 64b). I cannot see any other php version than the original 5.5.12. I don't know what I'm missing. I use TeamViewer if you want and have time to take a look yourself. Thank you Folly!
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
Thank you very much for this such comprehensive tutorial! One thing though: does it matter if I have latest wamp 2.5 64B and I downloaded the corresponding php5.6.2 VC11 64b? I'm asking because I followed thoroughly (I think) your steps and there is still no php5.6.2 in the menu... I am downloading now the x86 version and see if it matters.
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
With the latest wamp 2.5, running on vhosts, the tray icon is green and everything works fine, locally. When I mouse over the icon, it says WAMPSERVER - server Offline and the bottom left menu says Put online. If I click, the server restarts all services, turning green again, no problem, but it still has the same statuses. I haven't changed anything related to giving access from outside LAN (i
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
1. I use Wamp with ESET Smart Security fully enabled (automatic mode) with no problems, for years now. The only case in which I needed to add allow wamp (2.4) manually was on older versions of ESET, but just when I needed access to my server from outside the LAN. 2. For those having skype starting with windows, you should always start skype after wampserver icon turns green. So start wamp firs
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
Hello again, It seems to me that there is no addons section on the wampserver website anymore. Is that true or the link is hidden somewhere? I am running the latest wamp 2.5 and I was looking to get some extra versions of Apache/php/mysql. (php5.6/6 perhaps) Thank you. PS: of course I can try to get them directly and hack in the codes, but I was wondering...
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
Thank you, it worked. I suggest you add this mention in the vhosts tutorial
Forum: WampServer English
5 years ago
ciprianmp
Hi, After following the Virtual Hosts tutorial, I succeeded to add my vhosts, including the vhost left menu. Previously, I have followed how to NOT suppress_localhost, it worked fine, but I reverted to have localhost/ hidden. It seems it works fine. The problem is, when I click on any of the vhost labels in the left menu, it opens the url (i.e. mychat/) but it displays the default localhos
Forum: WampServer English
Pages: 12Next
Current Page: 1 of 2