Current Page: 1 of 1
Results 1 - 10 of 10
9 months ago
martin__
Hi, that didn't work. A similar message like that in the beginning appeared again, but now in french. Could not execute menu item (internal error) Violation d'accès à l'adresse ... I installed the newest apache and that is working fine for my purpuses. Thanks anyway for yout help Otomatic!
Forum: WampServer English
9 months ago
martin__
Yes, I did use the repair tool. ***** Test which uses port 80 ***** ===== Tested by command netstat filtered on port 80 ===== Test for TCP Port 80 is not found associated with TCP protocol Port 80 is not found associated with TCP protocol ===== Tested by attempting to open a socket on port 80 ===== Your port 80 seems not actually used. Unable to initiate a socket connection E
Forum: WampServer English
9 months ago
martin__
The update worked, but still the same behaviour, unfortunately.
Forum: WampServer English
9 months ago
martin__
That didn't help. Still the same error/state-of-service-output
Forum: WampServer English
9 months ago
martin__
Hi, after changing the max_execution_time via menu, wampserver won't start. When I try to change the setting again a error occures: Title: Aestan Tray Menu Message: Could not execute menu item (internal error) Could not perform service action: Der Dienst wurde nicht gestartet. Wamp 3.2.3 Apache 2.4.46a Changing Apache to v2.4.33 via the menu does help, but I need the other one. I ha
Forum: WampServer English
11 months ago
martin__
I installed the VC++ packages and it worked! Thank you Otomatic and RiggsFolly! For sake of completeness, here is the full error-output: State of services: The service 'wampapache64' is NOT started EXIT error code:1066 Help message for error code 1066 iser Dienst hat einen dienstspezifischen Fehlercode zurückgegeben. >>> Invalid command 'SSLCipherSuite', perhaps misspelled
Forum: WampServer English
11 months ago
martin__
Otomatic Wrote: ------------------------------------------------------- > Hi, > > Take me out of a doubt! > Before launching Wampserver 64bit, you leave > Wampserver 32bit well? > Because the error mentions C:/wamp/bin/apache/ and > not C:/wamp64/bin/apache/. yes. I even restarted windows, and freshly executed C:/wamp64/wampmanager.exe - same error
Forum: WampServer English
11 months ago
martin__
Quote Do you mean you have PHP8 active within that Apache OR Do you mean that you have changed the version of PHP that is used by WAMPServer to run itself? I am not shure, if I quite got your question. When I start wamp64 with php8 selected in the menu, the previously mentioned error occures (orange icon). When I change to php7.4 via menu apache starts perfectly well (green icon).
Forum: WampServer English
11 months ago
martin__
thanks for the fast reply. yes, it is the correct wampmanager.exe (3.2.4). also the correct apache-version (2.4.46) shows up in the menu.
Forum: WampServer English
11 months ago
martin__
Hello! I have two installatioins of wamp: C:/wamp (x86, v3.2.3) and C:/wamp64 (64bit, v3.2.4). When I try to start the 64-Bit-version with php8 the following error occures: >>> AH00526: Syntax error on line 53 of C:/wamp/bin/apache/apache2.4.33/conf/extra/httpd-ssl.conf: (Check state of services) Why is it seemingly starting the wrong apache/reading the wrong config? I found
Forum: WampServer English
Current Page: 1 of 1