Current Page: 1 of 1
Results 1 - 18 of 18
6 months ago
brothersamati
Thank you. As I said above, "Afraid I've failed to find wamp(64)\instructions_for_use.pdf" I tried locating it by Google search, with no success. I'd love to read the instructions, if I knew where they were. Yes, I've seen the icon in the System Tray, and the two menus. What I did find in Google was advice to 'Test localhost.' I clicked on locahost in the left-click menu, and
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
I assume that the Desktop shortcut is supposed to open WAMP. Clicking on it produces no result other than a brief cmd window. As has been the case from the start.
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
I did use the uninstall tool, and deleted a couple of Program Files that got overlooked. Otherwise, as previously. WAMP icon is green, shortcut briefly flashes a cmd window.
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
I've now uninstalled Avast. Problem not solved.
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
I've now uninstalled Avast. Still can't open WAMP.
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
Not if I pay somebody to do it .... You may have gathered that I'm struggling. For me this is like learning a piece of Rachmaninoff with a book on the Rudiments of Music in the other hand. I can't uninstall Avast until I've found an AV to replace it. I may be gone some time.
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
I salute you. Sincerely. I was 6 at the time. Afraid I've failed to find wamp(64)\instructions_for_use.pdf You could be right about Avast. I'm wondering if I should install Linux on a laptop and try and get LAMP on it. It can't be harder than this.
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
Sorry, I'm struggling with eyesight and old age. I got sidetracked into Troubleshooting and everything I need to know..... Trying again. 1. Windows 7 Professional 64 bit sp1 2. WAMP 3.1.4_x64.exe 3. Apache 2.4.35 Port 80- 4.PHP 7.2.10 5. MySQL 5.7.23 Port 3306 6. MariaDB 10.3.9 Port 3307 PHP 5.6.38 for CLI (Command-Line Interface) Task try icon is green. I assume Wampmanager i
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
Thank you. I don't know whether, in view of the above, you will want to assist me further. Perhaps my best course now is, having rectified a few things, to try uninstalling/reinstalling. As to answers, here is a list that I put together last night, in a state of exhaustion. Numbers refer to paragraphs in your READ document. Trying to install WAMP 3.1.4. 64 bit on Windows 7 64 bit. 0
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
Sorry, that's WAMP 3.1.4 64 bit. Windows 7.
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
Yesterday I found that Avast had blocked Apache. I've tried adding WAMP to exclusions, which hasn't solved the problem. Can you advise me of the path, within WAMP to Apache?
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
Single click also opens both menus, but gets me no further. I tried clicking on Start All Services, with no visible result. I then tried double click to see if it would fare better. I can think of just one possible hitch in the installation process. I tried designating Firefox as browser but failed and went back. I assumed that WAMP would in those circumstances revert to default and use IE
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
I get the two menus. Double-clicking on either of them bring up About. That's as far as it goes. I've discovered there are two old folders on :C, one called WAMP and the other WAMPx64_old. Could they be interfering?
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
Thank you. I did all that, and the checker found all VC+++ bits installed. I went through the list of preliminaries. The one thing I didn't do was delete a php.ini file that was in the Program Files folder of my ecommerce website software. I lacked the courage to do it. I installed WAMP. It placed a pink shortcut on the desktop and an icon in the whatever-is-tray that was initially red,
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
Thank you Don't know why I failed to spot it as a link. Eyesight, I suppose. I started working my way through the repair list, and at item 8 got the message "install.res.????.dll Does that mean anything to anyone? I should emphasise that I'm well out of my depth here. Assume I know nothing.
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
I posted earlier about problems installing bits and pieces of VC+++. I failed to understand the answer, which directed me to "WAMPServer backup repo", whatever that is. I can't find it via Google. The checking tool that identified the missing parts ended with an apparent invitation to save the log as a file. If that means a text file that can be copied and pasted, it would solve m
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
Thank you. I'm slightly out of my depth here. Starting with "WAMPServer backup repo".
Forum: WampServer English
6 months ago
brothersamati
I had WAMP 2.5 installed on Windows 7, and ran it successfully a few years ago. Today it wouldn't launch. I uninstalled and downloaded the current WAMP. Before installing I downloaded VC+++ x64 and x86 and ran Repair. I then ran the WAMP tool for checking the presence of the VC bits and pieces. It listed nine things that were missing. At the bottom it asked me if I wanted to save the resul
Forum: WampServer English
Current Page: 1 of 1