Current Page: 1 of 1
Results 1 - 5 of 5
4 months ago
dszum
I have moved everything to a separate folder within the www folder. After restarting the services it all appears working again. Thank you for all of your help!
Forum: WampServer English
4 months ago
dszum
Sorry, I was misunderstood. That is what is occurring. The Wampserver Page does load. It shows the server configuration. Under loaded extensions however- there is no reference to php. I would assume that php **should** be showing under loaded extensions? How would I add that, if that is the case?
Forum: WampServer English
4 months ago
dszum
Yes, my wampserver page does load under the localhost page. I do not see php listed in the loaded extensions area. Everything else looks like it is running. Is there an ini file I need to look for where I can reactivate php or add it to the loaded extensions list? Or should i be doing something else? Thanks!
Forum: WampServer English
4 months ago
dszum
It is a book about learning how to write php code. It is not a suite or any other product as you are incorrectly inferring. If you read the original post again- it clearly states in the following sentence that it is a book. My assumption is that I have accidentally turned off making the php executable. The book was originally written for php 4, so I'd assume something has changed with one of t
Forum: WampServer English
4 months ago
dszum
I installed Wampserver 3.1.3 and had no issues. All was working fine. While using the "build your own database drive website, 4th edition" I entered the code from the book which included: htmlspecialchars($name, ENT_QUOTES, "UTF-8) Suddenly php would no longer execute, and now just shows in the browser as plain text. All services show running. I have even uninstalled and c
Forum: WampServer English
Current Page: 1 of 1