Current Page: 1 of 1
Results 1 - 7 of 7
10 months ago
LosoTheCreator
using anything other than .dev works. It sucks because i liked that one. It was all a matter of changing the .dev to anything else. THanks
Forum: WampServer English
10 months ago
LosoTheCreator
In Chrome, after navigating to my virtual host, or any of them, i get this message: This site can’t be reached test.dev refused to connect. Try: Checking the connection Checking the proxy and the firewall ERR_CONNECTION_REFUSED It worked yesterday. Now it doesn't. No updates have been installed for Chrome so not sure what could be the problem. I can access everything...local host, ph
Forum: WampServer English
10 months ago
LosoTheCreator
There are many ways to do this. Here is the most simplest method I know of. If you are more advanced i would recommend learning Git, installing it as well as OpenSSH, and creating a Bitbucket account. I would recommend the advanced route because after you set it up its a lot safer and allows for version control and a lot more control with installations and updates of wordpress and its plugins, a
Forum: WampServer English
12 months ago
LosoTheCreator
Yeah it's something about how OneDrive works and treats file paths. I remember this same situation occurred when Windows 8.1 came out. I went back and forth with RiggsFolly to figure out the problem and not long after, the problem was solved. I believe he pushed a new update and I reinstalled WAMP and everything worked as normal. Now here we are 4 year later and OneDrive is at it again. tsk tsk.
Forum: WampServer English
12 months ago
LosoTheCreator
PT 1 "Your Virtual Host definitions dont look like they were created using Oto's built in Virtual Host creation tool..." --- I was using the virtual host creation tool from version 3.0.0. The only thing I changed was adding quotes ( " ) to the DocumentRoot file path, as WAMP would not turn green if they weren't there, not sure why. DocumentRoot c:/users/me/onedrive/server/si
Forum: WampServer English
1 year ago
LosoTheCreator
OK, I ran through your checklist and every thing was correct, yet i still get the error and cannot load my site. I think it may be a PHP issue, I haven't figured it out yet, because if I replace the index.php with an index.html, everything works fine. After confirming everything was installed from your checklist, and that I am running 3.1.0, I still was/am unable to install a virtual host in
Forum: WampServer English
1 year ago
LosoTheCreator
After updating to the Windows Fall Creators Edition, the latest Windows 10 update, I can no longer access my sites/virtual hosts when they are stored in my OneDrive. I'm using WAMP 3 and have my virtual hosts outside of the www folder, inside a folder in my onedrive: c:/users/me/onedrive/server/site c:/users/me/onedrive/server/siteone c:/users/me/onedrive/server/sitetwo The message
Forum: WampServer English
Current Page: 1 of 1