Current Page: 1 of 1
Results 1 - 8 of 8
6 days ago
JohnyBeGood
Otomatic Wrote: ------------------------------------------------------- > Hi, > > > Are you saying I should replace ServerName > johny.com with ServerName * > NO. > > Look in the database and mainly in the settings of > Wordpress, if there would not be a url that would > not match the url of the local site. > > See > > I remind you that
Forum: WampServer English
7 days ago
JohnyBeGood
Otomatic Wrote: ------------------------------------------------------- > Hi, > > > My question is, how do I troubleshoot this and > determine why its not working on Windows? I'm out > of ideas. > These are possibly the same PHP and MySQL > versions, but have you verified that the > parameters are the same on each side. > > Also, is it the same Server
Forum: WampServer English
7 days ago
JohnyBeGood
RiggsFolly Wrote: ------------------------------------------------------- > Hi Johny > > But it does not work > That's not really a useful description of the > problems you are having. Unfortunately noone here > is clairvoyant. > > Start by looking at error logs. Thanks for the reply! I've checked Apache and PHP error log but both are empty. Only Apache ac
Forum: WampServer English
11 days ago
JohnyBeGood
Hello, So I have this website/script that is no longer developed and it has been shut down for quite some time. I would like to keep it as read only (archive.mydomain.com), no new registration. It still works fine with PHP 5.3.10 but any other version it starts throwing errors and the page does not open. On WAMPserver I've setup PHP 5.3.10 and MySQL 5.6.37 Which are the same version where it
Forum: WampServer English
11 days ago
JohnyBeGood
Otomatic Wrote: ------------------------------------------------------- > Hi, > > My question is, did I do it right by modifying > hosts file? > Yes. Thank you!
Forum: WampServer English
11 days ago
JohnyBeGood
Otomatic Wrote: ------------------------------------------------------- > Hi, > > If the ServerName is johny.com the url of the site > is 'http://johny.com/' > > If you want it can be also opened as > 'http://www.johny.com/' you need to add a > ServerAlias directive in the VirtualHost > ServerAlias www.johny.com > > Remember that in order for Virtu
Forum: WampServer English
12 days ago
JohnyBeGood
Otomatic Wrote: ------------------------------------------------------- > Hi, > > > I copied old PHP 5.3.10 from one of the older > versions > NO. > > Install addon > wampserver3_x86_ > addon_php5.3.10.exe > > Do not forget that before installing the PHP addon > 5.3.10, you must return to the initial state > before the folder is copied.
Forum: WampServer English
12 days ago
JohnyBeGood
Hello, As the topic says I'm trying to get it to work. I copied old PHP 5.3.10 from one of the older versions and was ableto fix error up this one with apache: [11-Oct-2017 04:35:22 UTC] Apache variable "${INSTALL_DIR}" is not defined. Any idea how to fix it?
Forum: WampServer English
Current Page: 1 of 1