Pages: 1234Next
Current Page: 1 of 4
Results 1 - 30 of 94
2 months ago
FuzMic
Thank you cool guy. This time with the icon outside, it remains everything it wake up.
Forum: WampServer English
2 months ago
FuzMic
Yes Sir Got you your checkmate. I did click on the vertical chevron but the green wampserver icon was not there at all, thus my question. What i did to resolve it was to run wamp again even though it is already running. Then the icon reappears in the hidden area. I have a feeling that since i hibernate the pc, it does disappear. Could this be the issue? Have anyone try face this before
Forum: WampServer English
2 months ago
FuzMic
Hi gurus How to get back the Icon in the Tray and why it disappear?
Forum: WampServer English
5 months ago
FuzMic
Chris Thanks for teaching about no errors setting in host😀
Forum: WampServer English
5 months ago
FuzMic
HI gurus I am with the latest using wamp64 with 3.1.1 update as advised by Chris in his New Sticky. However i still have a website downloaded from hostgator (via phpadmin & cpanel). I have also created a virtual host eg als.local. When i browse this als.local it opens ok except there is one error message Undefined property: stdClass::$subtitle in C:\wamp64\www\ALS\components\com_
Forum: WampServer English
7 months ago
FuzMic
Ok guys I found the culprit it is the .htaccess that came with the download from the service provider. Once rename ok. Relevant content <IfModule mime_module> AddType application/x-httpd-ea-php56 .php .php5 .phtml </IfModule> Any comments or suggestion?
Forum: WampServer English
7 months ago
FuzMic
Hi gurus Running wampserver 3.1 with virtual host for months no problem, all green. Then all of sudden whenever i browse localhost it start download this, i think it is the index.php in www but there is no change to this file. <?php // Page created by Shepard <Shepard8@laposte.net> // Arno Esterhuizen <arno.esterhuizen@gmail.com> // and Romain Bourdon <rromain@roma
Forum: WampServer English
7 months ago
FuzMic
Yes Sir Already changed at host to php 5.6, website working. Thank you.
Forum: WampServer English
8 months ago
FuzMic
Yes Chris here is the comparision of environment from Pc1 to older pc2 pc1/pc2 1 - Windows version: win10.1703 64bit / win 7 Ultimate sp1 64 bit 2 - Version WampServer 3.1.0 64 bit / 2.4 32 bit 3 - Apache Version: 2.4.23 / 2.4.4 4 - PHP Version: 5.6.25 / 5.4.1 5 - MySQL Version: 5.7.14 / 5.6.2 6 - What color is the WampServer icon: Green / Green What bugs me i always assumed that whe
Forum: WampServer English
8 months ago
FuzMic
A real puzzling website transfer that failed I have a working Joomla website in a pc wampserver localhost. It is running Jm3.8.2 with Helix 3 v2.4 as template and a sp pagebuilder v3; it had full access both front & back. Everything here looks perfect with these latest updates. Then I backup all the folders as zip and transfer to another pc local host. “With phpadmin I export the relate
Forum: WampServer English
9 months ago
FuzMic
My sincere apologies, ttll
Forum: WampServer English
9 months ago
FuzMic
Otello THANK YOU
Forum: WampServer English
9 months ago
FuzMic
Guys I found i have a .htaccess in the folder. Once i drop it there is no problem. The content of the file is <IfModule mime_module> AddType application/x-httpd-ea-php56 .php .php5 .phtml </IfModule> Can someone explain what is means? THANKS
Forum: WampServer English
9 months ago
FuzMic
Hi friends I export the mysql database from my host, updated wampser.64bit to 3.1, the files in my subfolder eg myweb under wamp64/www are identical to host except for configuration.php When i browse localhost/myweb i got the following message. Even use /administrator, same download occurred. Please help. Thank you first. I can open no problem with another website in wamp64 with virtu
Forum: WampServer English
9 months ago
FuzMic
Yes frère ami, Othello, got all your manna and working, THANK YOU as always. Peace2u
Forum: WampServer English
9 months ago
FuzMic
Hi gurus With this new version, i am not sure where to change the upload_max_filesize and post_max_size. I am having problem installing a bigger extension. What is a good size to set? I use to change the php.ini at bin/php/php5.6.25, is this the right one to do? I saw a php 7.0.10, how to switch to this? Do i need to switch to the higher version & any problems.
Forum: WampServer English
10 months ago
FuzMic
Thank Ottello, late reply
Forum: WampServer English
11 months ago
FuzMic
Ok friend, i just uninstalled win10 firewall control, i was trying to stop it or enable mysql but finally need a complete uninstal for the time being unless i find where i go wrong. With firewall gone, phpadmin works. Everything working but the project in wampserver home page don't link direct to localhost/project. Why is this different from the old version 2.4? I need to browse for local/pr
Forum: WampServer English
11 months ago
FuzMic
Bonjour Ottello Got all your packages of V++ 08-17 & install them. So wamp 3.0.6 is properly installed and running. But when i try to use phpadmin i have this message #2002 - A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. — The server is not respond
Forum: WampServer English
11 months ago
FuzMic
Yes sir, apologies & appreciate your effort
Forum: WampServer English
11 months ago
FuzMic
Friends Wanted to try my hands on your new version in window 10 1st anniversary. During installation & start up, wamp reported that i) msvcr100.dll & vcruntime140.dll missing. So i downloaded both 64 bit version and placed them in system32 folder. Remove the first installation & reinstall. But still same report. Appreciate a quick shot..
Forum: WampServer English
2 years ago
FuzMic
Oops, salute to Otomatic then, Cheers!
Forum: WampServer English
2 years ago
FuzMic
Glad to meet you again Otomatic So you are saying make sure VC++9 to 14 is fully installed. This seems to be my frequent mistake especially with each different version of window. THANKS A word of thanks to Chris for writing the trouble shooting list, good pointers.
Forum: WampServer English
2 years ago
FuzMic
Hi friends Just a quick one for assurance to try - wamp 2.4 32bit on win7.64bit. During install there was a message that said msvcr100.dll is missing and also tray stop at orange. Any quick advice. Thanks.
Forum: WampServer English
2 years ago
FuzMic
Thank you for your reply.
Forum: WampServer English
2 years ago
FuzMic
Dom I had to add the line sql-mode = "" in the my.ini file as it is not there. When i import the file using the same version of phpadmin as hostgator, there is this error C:\WAMP\apps\phpMyAdmin4.3.8\libraries\dbi\DBIMysqli.class.php on line 258 --- Why this problem?? I think the great change is: when i try to save an article there is no more error as before. --- is
Forum: WampServer English
2 years ago
FuzMic
Dominique, not sure i understand what i am doing. I look at the exported SQL file and pasted the "create table" line for ucm_history. I did this because there is no menu option in phpadmin to export sql file. By the way, why are you asking for this; what is the objective? I know you are great help but i think i am not assisting you enough to make it easy for you to help. Sorry &
Forum: WampServer English
2 years ago
FuzMic
Oto, not sure this is the way to give you the structure, First of all have to repeat, thank you. xo57k_ucm_history Column Type Null Default Links to Comments version_id (Primary) int(10) No  ucm_item_id int(10) No  ucm_type_id int(10) No  version_note varchar(255) No  Optional version name  save_date datetime No  0000-00-00 00:00:00  editor
Forum: WampServer English
2 years ago
FuzMic
I have installed phpadmin 4.3.8 BUT still there is a time out problem, now at a different file. Because of this, i now think of using wamp 2.5 (currently 2.4) but my pc is running xpwin so it is stated can't be used. Is this true? My MAIN ISSUE NOW after importing with phpadmin 4.3.8 (with the time out problem), whenever i try to save some articles, there is an error (quoted at the end of thi
Forum: WampServer English
2 years ago
FuzMic
Yes Otomatic, you do not realize that your prompt has magical consequences. I have updated my localhost to using phpadmin to 4.3.8 and is now in the process of matching the MySQL version. Thanks magician.
Forum: WampServer English
Pages: 1234Next
Current Page: 1 of 4