Current Page: 1 of 1
Results 1 - 16 of 16
17 years ago
Renden
I found the problem and I'm incredibly stupid. I was using the IP from .. but this was the wrong IP.. LOL Thanks for the help, yfastud.
Forum: WampServer English
17 years ago
Renden
localhost shows what's in my wamp/www directory *offtopic* does any1 know a good php&javascripting forum? All the ones ican find have very little users. Post Edited (12-03-06 01:33)
Forum: WampServer English
17 years ago
Renden
Still not working. May aswell give up
Forum: WampServer English
17 years ago
Renden
Just a blank, plain white page. Version 1.6.6
Forum: WampServer English
17 years ago
Renden
I did everything you listed, then got my ip from , and when i open this page i just get a blank white page, i have wamp @ 'Put Online'..
Forum: WampServer English
17 years ago
Renden
"8. Set IP/address reserve for wampserver to 192.168.2.2 Note: Make sure your wampserver unit has this ip by using command promt ipconfig/all, if not, manually set static ip to it, restart computer, then reset to auto config then restart computer again." No idea how to manually set static ip to it and reset to auto config
Forum: WampServer English
17 years ago
Renden
It's no problem, i appreciate the help. I'll try again when i get home later tonight. Thanks again.
Forum: WampServer English
17 years ago
Renden
I tried to follow that, but as soon as i disabled NAT, i lost connection to the internet and the routr setting spage wouldnt load anything.
Forum: WampServer English
17 years ago
Renden
wireless Belkin F5D7231-4
Forum: WampServer English
17 years ago
Renden
I followed it exaclty how portforward.com said, so i have no idea at all.
Forum: WampServer English
17 years ago
Renden
actually its not working at all now, just forget about it icant be bothered with this crap. Thanks for the help though mate Post Edited (11-28-06 23:07)
Forum: WampServer English
17 years ago
Renden
Now whenever i try to open a php file with a database attached i get a file not found error Post Edited (11-28-06 22:16)
Forum: WampServer English
17 years ago
Renden
To unblock my router port, i followed the steps on portforward.com.. I dunno maybe I'm using the wrong ip address, maybe im using my network ip address? To get my ip address i'm going into command prompt and typing 'ipconfig' ..
Forum: WampServer English
17 years ago
Renden
unblocked port 80 in both firewall and router.. still not working Post Edited (11-28-06 19:03)
Forum: WampServer English
17 years ago
Renden
done that, then asked my mate to see if it was working and it wasnt
Forum: WampServer English
17 years ago
Renden
I hae no clue how to do this, i know you click 'put online'.. but then what the hell do i do?
Forum: WampServer English
Current Page: 1 of 1