Current Page: 1 of 1
Results 1 - 7 of 7
17 years ago
mbriggs
ahh thats a good point. I am lazy so thats why i am not in the habbit to do the log form THnaks for the quick response. Have a great Turkey Day
Forum: WampServer English
17 years ago
mbriggs
Thanks. I actually did search but it must not have been the right words or combination. But thanks again for at least replying quickly. Apreciate it.
Forum: WampServer English
17 years ago
mbriggs
That was it thanks. So i forgot where that line is where the you can set it up so you don't have to have <?php it can just be <? but thanks very much. i missed that big time.
Forum: WampServer English
17 years ago
mbriggs
this is the wackest thing ever. it won't parse a php script but it is working on the index.php that wamp creates and shows infophp().. Is there something else i am supposed to do?????
Forum: WampServer English
17 years ago
mbriggs
Man that is wierd. It's still not parsing this script <? echo "Hello test script"; ?> i don't get it.
Forum: WampServer English
17 years ago
mbriggs
yeah i even checked the apache config file to see where its pointing and I putting it where is supposed to go. it will show an html file but if you mix a few lines of php and save it as simple.php it still only shows the html. its weird. now i am using explorer 7. this is really wierd. i have configured this set up no less then 70 times and i wanted to try this all in one process. this is th
Forum: WampServer English
17 years ago
mbriggs
I used the default web root ie. wamp5/www i put a simple php script in there to test but i get nothing? can anyone push me in the right direction?
Forum: WampServer English
Current Page: 1 of 1