Current Page: 1 of 1
Results 1 - 22 of 22
8 years ago
annie1
hi RiggsFolly - once again, thanks very much for your help - annie
Forum: WampServer English
8 years ago
annie1
hi - i have cubecart v4.8.0 installed on WS v2..0 via win xp. my hd is making strange noises so i want to know if it is possible to transfer my present setup "as a going concern" to another win xp pc? many thanks annie
Forum: WampServer English
9 years ago
annie1
hi RiggsFolly please feel free to change or add anything as required installation of the "Zend OPtimizer v3.3.3" extension in a version of wampserver with php5.2.x or less - thread safety (enabled) note: Zend Optimizer v3.3.3 has issue with php5.3.x or greater - i believe "Zend Guard Loader" is required. i'm using wampserver 2.0c (php 5.2.6). xp sp3 application
Forum: WampServer English
9 years ago
annie1
RiggsFolly Wrote: ------------------------------------------------------- > OK Great, > > > So are you saying you got Zend Optimizer to run in > Thread Safe mode? > > I dont suppose you would consider doing a little > HOWTO Doc for use on this site should others be in > your situation? hi - yes, regarding ts mode. i'll post back details later when i
Forum: WampServer English
9 years ago
annie1
hi RiggsFolly - that was very astute of you regarding the html url's. so i'm finally glad to report that everything is working. with kind appreciation. cheryl anne
Forum: WampServer English
9 years ago
annie1
dear RiggsFolly - i have observed the numerous contributions & help you have provided here & i for one appreciate & am much obliged to you. perhaps you can help me in my final last ditch attempt i have now installed wampserver 2.0c (php 5.2.6) & i can now, without compromise, use "Zend Optimizer" that i have just downloaded however although i installed the &quo
Forum: WampServer English
9 years ago
annie1
RiggsFolly Wrote: ------------------------------------------------------- > You might be better off looking on the cubecart > forum for help with that > with respect, i would have regarded my post regarding the addition of the zend guard loader extension to wamp as a general case rather than specific to cubecart.. i installed the unofficial "steve martin" 2.0j versi
Forum: WampServer English
9 years ago
annie1
RiggsFolly Wrote: ------------------------------------------------------- > Do you mean Zend Guard Loader? > > You use this if the code you are running has been > obfiscated using Zend Guard. referring to a previous post - i was using wampserver 2.0 (with zend optimizer) - it stopped working - i tried wamserver 2.1 but couldn't get it to work. i'm now using wampserver2.0
Forum: WampServer English
9 years ago
annie1
RiggsFolly Wrote: ------------------------------------------------------- > Do you mean Zend Guard Loader? > > You use this if the code you are running has been > obfiscated using Zend Guard. referring to a previous post - i was using wampserver 2.0 (with zend optimizer) - it stopped working - i tried wamserver 2.1 but couldn't get it to work. i'm now using wampserver2.0
Forum: WampServer English
9 years ago
annie1
hi - i've installed wampserver 2.0i - i understand i must use zend loader due to php 5.3.3 but i can't find instructions on how to install - can anyone please help? win xp sp3 wampserver 2.0i
Forum: WampServer English
9 years ago
annie1
many thanks RiggsFolly for your help - done as suggested & great, WS is now working. i've tried to install my cubecart 4.3 having initially setup db & user in phpmyadmin.& created a new global.inc.php file however, i am getting a blank page during install on going from step 3 (input of db & admin info etc) to step 4 (permission). once again, thanks
Forum: WampServer English
9 years ago
annie1
hi RiggsFolly it's me again - i installed WS v2.2e - all is "green light" except for phpmyadmin. i'm getting the error: #2002 - No connection could be made because the target machine actively refused it. The server is not responding (or the local server's socket is not correctly configured). i've tried looking for stray my.ini/my.cnf files, changing listen 80 to liste
Forum: WampServer English
9 years ago
annie1
hi - i'm giving up trying to fix my WS2 for my cubecart. but thanks for your help. instead i'm going to install WS 2.2e (for xp) but as it was about 3 yrs ago when i installed the old WS 2 version i have forgotten the procedure for adding zend optimizer & ioncube loader. as mentioned i originally used the guides provided by JLBN.net but when i checked again i found end pages missing fro
Forum: WampServer English
9 years ago
annie1
hi - i did a system restore to last month. i can now get localhost & apache is now in service however mysql is still showing as not in service when i tried my cubecart i got Warning: mysql_connect() : Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) in C:\wamp\www\cubecart430\classes\db\db.php on line 42 Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) thanks
Forum: WampServer English
9 years ago
annie1
hi - i don't have a "programs & features" but i checked "add/remove programs" & found: ms visual c++ 2005 redistributable - version 8.0.59153 and ms visual c++ 2008 redistributable - x86 9.0.30729.4148 thank you.
Forum: WampServer English
9 years ago
annie1
hi - my apologies - i checked windows log again (way down the list) & found 5 errors: date:29/10/14 (all errors) source: application type: error event id = 1000 description: faulting application wampserver.exe version 1.6.1.33 failing module Kernel32.dll version 5.1.2500.5781. fault address 0x00012alb don't know how to resolve the "dll" problem? thanks again
Forum: WampServer English
9 years ago
annie1
thanks for your reply. i checked the windows viewer & found nothing relating to apache. howver a few of the most recent ws error log entries are: Child 4092: Starting 250 worker threads. Child 4092: Starting thread to listen on port 80. File does not exist: C:/wamp/www/favicon.ico File does not exist: C:/wamp/www/favicon.ico
Forum: WampServer English
9 years ago
annie1
hi - i use WS2 to customize my cubecart v4.3 skins. i last used it about 4 months ago but when i tried it today i found the following: 1) could not connect to localhost. 2) apache>service>start/resume service give error box "could not execute item (internal error)....." also test port 80 give "Your port 80 is not actually used" 3) clicking the the mysql star
Forum: WampServer English
11 years ago
annie1
hi - i have a fully licensed version of cubecart 4 on WS for about 2 years. haven't used for over a year - everything was working fine. just tried it again as i want to mod the shop however when i try localhost/cc4/admin.php i get "Server host name doesn't match value in includes/extra/key.php file" using localhost/cc4/ brings the shop up ok any help kindly appreciated
Forum: WampServer English
14 years ago
annie1
yfastud Wrote: ------------------------------------------------------- > you need to setup db account, not just db > > to setup db acct, follow this > hi yfastud - i setup a db account in phpmyadmin as instructed in the link you supplied.. again, i proceeded to install cubecart 4 but after i entered the database details - ie database name =cubecart, database user=cubeca
Forum: WampServer English
14 years ago
annie1
yfastud Wrote: ------------------------------------------------------- > you need to setup db account, not just db > > to setup db acct, follow this > many thx for your replies - yfastud - will try as you suggested & report back.
Forum: WampServer English
14 years ago
annie1
hi - i've tried the CC forums & honestly have received little or no help. i have a licenced version of CC4 running online but i dont like the skin/template. i was told the easiest way to customise the skin/template was to put CC4 on a personal server & use firebug.. i've tried my licenced version & also a 30 day trial one on wamp both with the same issue. installed wamp2
Forum: WampServer English
Current Page: 1 of 1