Current Page: 1 of 1
Results 1 - 4 of 4
17 years ago
naveen
Hi There, Thanks for your immediate response and WAMP Server Suppor. At final i got the solution for my problem. This problem is with "short_open_tag" it is Off in my php.ini file. Now I changed it to "On". Now it is working fine. If any thing other problems comes, I will let you know..Once again thanks for WAMP Supporting Team. Regars, Naveen
Forum: WampServer English
17 years ago
naveen
Hi There, I modified according to you suggestions in php.ini file, but still having same problem, even though re-start WAMP Server. Please check my code (This code is working fine in remote sever). It is not working in local in WAMP Server. Just nothing is showing (blank page). I Tested another small test application, I am unable to send data from one page to another page (POST) data. Please h
Forum: WampServer English
17 years ago
naveen
Hi There, Thanks for your immediate reply. I posted my issues after testing all the ways. Please check below my php.ini file and guide me. And I cant modify my php source code now becouse it is very big project. Please advice me how to run my project using WAMP Server. I stoped all services and started and I re-started my system also but still having same problems... **************************
Forum: WampServer English
17 years ago
naveen
Hi There, I installed WAMP Server successfully without any problem, but I am facing many problems while in work. 1. Include("...." is not supporting 2. Sessions not supporting 3. POST data from one page to another page using form is not supporting. I have enhancement work on php pre-build code. I can't modify include and POST data syntax right now. Please advice me how to solve this
Forum: WampServer English
Current Page: 1 of 1