password problem phpMyadmin when using php4 add-on
Posted by: web-M (---.demon.nl)
Date: August 20, 2006 12:55AM

I've recently installed WAMP 5. Because I allready used a previous version of it.

Now I experience a big problem.
I want to use this local server to show now and then some of mine projects. Thats why I put a password in phpMyadmin. It works great when using php5. But when I switch to php4 wich I need for my projects my username en password are not accepted anymore!!

Does someone have a sollution for this, to me, big problem?? PLease help

Re: password problem phpMyadmin when using php4 add-on
Posted by: yfastud (---.cable.mindspring.com)
Date: August 20, 2006 03:45AM

if you do a simple search on this forum, you will get the result that advice you to use the OLD_PASSWORD method as in this post

[forum.wampserver.com]

Hope this help

Re: password problem phpMyadmin when using php4 add-on
Posted by: web-M (---.demon.nl)
Date: August 20, 2006 02:37PM

I'm sorry I already found that. My question was not specific enough (I'm not a native speaker).

I don't know where to put the old_password thing and I'm not sure how specific I have to put it into that spot.

So could you tel me where i can find the file to put it in?

And could you give me an simple example how to put it in?

I would be very glad if you want to help me out.


Greetings

Martijn

Re: password problem phpMyadmin when using php4 add-on
Posted by: yfastud (---.cable.mindspring.com)
Date: August 20, 2006 05:08PM

Did you check the article as CyberSpatium' suggestion?

[dev.mysql.com]

Either use DOS command prompt or phpMyadmin to run those MySQL codes.

Hope this help

Re: password problem phpMyadmin when using php4 add-on
Posted by: CyberSpatium (67.170.181.---)
Date: August 20, 2006 06:43PM

use the mysql console

Sorry, only registered users may post in this forum.