Wamp64 error[Failed to load resource] with public ip or domain name?
Posted by: bhura112 (---.151.101.194.reverse.spectranet.in)
Date: July 06, 2020 09:09AM

I Installed Wamp64 and run my website locally and Everything working fine now i put my website online but Failed to load resource error whenever i inspected code in chrome.

In access.log ->

192.168.0.1 - - [06/Jul/2020:11:47:21 +0530] "GET / HTTP/1.1" 200 442

192.168.0.1 - - [06/Jul/2020:11:47:21 +0530] "GET /icons/logo.png HTTP/1.1" 404 304

Options: ReplyQuote
Re: Wamp64 error[Failed to load resource] with public ip or domain name?
Posted by: RiggsFolly (Moderator)
Date: July 06, 2020 12:43PM

Hi,

First we have to ask if the file logo.png exists in the directory /icons?

With the leading `/` that makes me think that thisis saying go back to the root folder (linux) and look for a directory called icons.
If this is a hosting service it is unlikely you have access to such a directory even if it exists

---------------------------------------------------------------------------------------------
(Windows 10 Pro 64bit) (Wampserver 3.2.0 32bit & 64bit)
<Apache versions MULTIPE> <PHP versions MULTIPLE> <MySQL Versions MULTIPLE>
<MariaDB versions MULTIPLE> <phpMyAdmin versions MULTIPLE> <MySQL Workbench 8.0.19>

Read The Manuals Apache -- MySQL -- PHP -- phpMyAdmin
Get your Apache/MySQL/mariaDB/PHP ADDONs here from the WAMPServer alternate Repo
-X-X-X- Backup your databases regularly Here is How dont regret it later! Yes even when developing -X-X-X-

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.