Installation issue
Posted by: Prachi Tiwari (14.139.41.---)
Date: December 26, 2018 09:05AM

Hello,
I recently downloaded the latest version of wampserver 3.1.4*64.exe. But only two services are running out of three.
I am using Windows version 8.1single language and size of 64bit
Apache version is 2.4.35
PHP Version is 7.2.10

MySQL version is 5.7.23
Maria DB Version is 10.3.9

Main issue is colour od Wam icon is still orange. And I have uninstalled skype already.

Kindly help me out.

Regards Prachi

Options: ReplyQuote
Re: Installation issue
Posted by: Otomatic (Moderator)
Date: December 26, 2018 09:20AM

Hi,

What is the result of :

- Right-Click wampmanager tray icon -> Tools -> Check state of services

- Right-Click wampmanager tray icon -> Tools -> Test port 80

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wampserver 3.1.7 32 bit - Apache 2.4.38 - PHP 7.3.2/7.2.15/7.1.26/7.0.33/5.6.40 - MySQL 5.7.25 - MariaDB 10.3.13
Wampserver 3.1.7 64 bit - Apache 2.4.38 - PHP 7.3.2/7.2.15/7.1.26/7.0.33/5.6.40 - MySQL 5.7.25/8.0.15 - MariaDB 10.3.13
PhPMyadmin 4.8.5 - MysqlDumper 1.24.5
on W10 and W7 Pro 64 bit
Documentation Apache - Documentation PHP - Documentation MySQL - Wampserver install files & addons
« Ce n'est pas parce qu'ils sont nombreux à avoir tort, qu'ils ont forcément raison. Coluche »
« It's not because they are many to be wrong, they are necessarily right. Coluche »

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.