PHP not parsing
Posted by: matthewgann (---.tntech.edu)
Date: March 31, 2006 06:21PM

I'm running wamp5 1.6.1. PHP files are NOT parsing.
You view the source of the page and the raw php code is there.

I have turned on ASP style tags in the php.ini file and restarted apache <? ?>

Anyone have any ideas on whats causing this?

Thanks!


Re: PHP not parsing
Posted by: CyberSpatium (---.hsd1.or.comcast.net)
Date: April 01, 2006 03:37AM

make sure apache is running.

make sure you access your website using this address with your webbrowser
[localhost]

Do not use this method, or apache will not parce the php code in the webpage
file:///C:/xamp/www/somefile.php

Re: PHP not parsing
Posted by: matthewgann (---.tntech.edu)
Date: April 03, 2006 09:14PM

Apache is running.

Using the broswer to try to access. It loads the page, but when you view the source, it isn't parsing the PHP parts.

Any other ideas?

Re: PHP not parsing
Posted by: alant (---.caro.net)
Date: April 03, 2006 09:54PM

Make sure if you are using <? ?> that you set short_open_tag = on in your php.ini
if not you will have to use <?php ?> for it to parse code

hope that helps

Re: PHP not parsing
Posted by: matthewgann (---.tnaccess.com)
Date: April 04, 2006 01:19AM

I'm using the short tags, otherwise I wouldn't have turned it on in php.ini.

Any other suggestions before I try a different package?

Thanks.

Re: PHP not parsing
Posted by: CyberSpatium (---.hsd1.or.comcast.net)
Date: April 04, 2006 01:47PM

make sure your php file is in your www directory, or the php code will not get parced by apache when you access the page using your web browser.

Re: PHP not parsing
Posted by: cstewart (207.42.135.---)
Date: April 07, 2006 08:54PM

am having the same problem

did you get a solution??


session_start();
// Use $HTTP_SESSION_VARS with PHP 4.0.6 or less
if (!isset($_SESSION['count'])) {
$_SESSION['count'] = 0;
} else {
$_SESSION['count']++;
}


this codes work of my online website but it would not show on my local host
i try php 4 and 5 and they all produce a blank page



bowetech.com

Re: PHP not parsing
Posted by: trixterj (---.30.118.70.cfl.res.rr.com)
Date: April 08, 2006 03:16AM

Are you sure the PHP isn't parsing or that your images aren't loading?
I am having a problem with my ALIAS and the images loading and at
first I thought it was the PHP.

Sorry, only registered users may post in this forum.