WAMP was green until I altered 'root' password - it's now orange
Posted by: sagecelt (---.64.114.87.dyn.plus.net)
Date: February 13, 2018 03:13PM

I installed the latest version of WAMP and it started OK - all 3 services running and a green icon for WAMP.

I changed the password for root using 'Command Prompt' and running MySQL command to do so. I checked that I could re-connect to MySQL with the new password - no problem.

How do I know which of the 3 services is not running please? Also, what must be done to sort it out?

Options: ReplyQuote
Re: WAMP was green until I altered 'root' password - it's now orange
Posted by: Otomatic (Moderator)
Date: February 13, 2018 04:27PM

Hi,

Right-Click wampmanager tray icon -> Tools

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wampserver 3.1.3 32 bit - Apache 2.4.33 - PHP 7.2.5/7.1.17/7.0.30/5.6.36 - MySQL 5.7.22 - MariaDB 10.2.15
Wampserver 3.1.3 64 bit - Apache 2.4.33 - PHP 7.2.5/7.1.17/7.0.30/5.6.36 - MySQL 5.7.22 - MariaDB 10.2.15
PhPMyAdmin 4.8.0.1 - MysqlDumper 1.24.5
on W10 and W7 Pro 64 bit
Documentation Apache - Documentation PHP - Documentation MySQL - Wampserver install files & addons
« Ce n'est pas parce qu'ils sont nombreux à avoir tort, qu'ils ont forcément raison. Coluche »
« It's not because they are many to be wrong, they are necessarily right. Coluche »

Options: ReplyQuote
Re: WAMP was green until I altered 'root' password - it's now orange
Posted by: supercelt (---.0.9.51.dyn.plus.net)
Date: March 04, 2018 12:32PM

Sorry for the delay - been away.

Thanks very much for the answer.

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.