Wampserver is not changing to green
Posted by: malikzulqurnain (182.188.72.---)
Date: March 24, 2017 03:12PM

I have tried a lot and search over all the internet but could not find the correct answer changed port, socket deleted database files, change in php ini , config.inc.php and all methods but the problem is still there need help

Options: ReplyQuote
Re: Wampserver is not changing to green
Posted by: Otomatic (Moderator)
Date: March 24, 2017 05:04PM

Hi,

READ (and answer) BEFORE YOU ASK A QUESTION

> could not find the correct answer changed port
You have very very badly searched!
Port change is an integral part of Wampserver 3.0.8.

But before changing port, you should assume that port 80 is the port reserved for the HTTP protocol and that the port unduly occupied by an application other than HTTP needs to be changed.
See items 03 and 08 of TROUBLESHOOTING TIPS

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(W7 Pro 64 bit)-Wampserver 3.1.0 32 bit - Apache 2.4.27 - PHP 7.1.9/7.0.23/5.6.31 - MySQL 5.7.19 - MariaDB 10.2.8
Wampserver 3.1.0 64 bit - Apache 2.4.27 - PHP 7.1.9/7.0.23/5.6.31 - MySQL 5.7.19 - MariaDB 10.2.8
PhPMyAdmin 4.7.4 - MysqlDumper 1.24.5

Documentation Apache - Documentation PHP - Documentation MySQL - Wampserver install files & addons
« Ce n'est pas parce qu'ils sont nombreux à avoir tort, qu'ils ont forcément raison. Coluche »
« It's not because they are many to be wrong, they are necessarily right. Coluche »

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.