Wamp stops running from time to time in windows 10
Posted by: Gustave Dupre (---.customer.tdatabrasil.net.br)
Date: July 31, 2015 09:43PM

Hey Guys,

Once I realized the upgrade of OS, my wamp my local pages stop working and do not return to work after I restart my wamp. Someone is going through the same problem or know how to solve?

By the way, i deactivated the IIS service.

Thanks.

Re: Wamp stops running from time to time in windows 10
Posted by: RiggsFolly (---.as43234.net)
Date: July 31, 2015 11:46PM

Try this to re-register the services


left click wampmanager ->Apache->Service->Install Service
left click wampmanager ->MySQL->Service->Install Service

---------------------------------------------------------------------------------------------
(Windows 10 Pro 64bit) (Wampserver 3.2.8 32bit & 64bit) Aestan Tray Menu 3.2.4.7
<Apache versions MULTIPE> <PHP versions MULTIPLE> <MySQL Versions MULTIPLE>
<MariaDB versions MULTIPLE> <phpMyAdmin versions MULTIPLE> <MySQL Workbench 8.0.23>

Read The Manuals Apache -- MySQL -- PHP -- phpMyAdmin
Get your Apache/MySQL/mariaDB/PHP ADDONs here from the WAMPServer alternate Repo
-X-X-X- Backup your databases regularly Here is How dont regret it later! Yes even when developing -X-X-X-

Re: Wamp stops running from time to time in windows 10
Posted by: Gustave Dupre (---.customer.tdatabrasil.net.br)
Date: August 01, 2015 02:35AM

I performed the procedure and time is running. Thanks for the answer.

Sorry, only registered users may post in this forum.